Poletni tabori 2017

Home / Prispevki / Poletni tabori 2017

 

POLETNI TABORI 2017-ŠD IZZIV Pomurje

Zgodnejše prijave prinašajo dodaten popust.

Za otroke od 4 do 14 leta starosti, športno društvo IZZIV Pomurje, v poletnih mesecih pripravlja različne tabore, kampe, šole, kjer se bodo otroci veliko gibali, ustvarjali, zabavali, sklepali nova prijateljstva in doživeli nepozabno poletno doživetje. J

10. Poletna Nogometna šola in tabor ABC ŠPORTA (Turnišče, Lendava/Lendva, Črenšovci)

Letos praznujemo okrogel jubilej, saj že 10 leto zapovrstjo organiziramo od ponedeljka do sobota (vsak dan od 8.00 do 16.00) nepozabno poletno doživetje, polno smeha, dobre volje, sproščenih, igrivih treningov, spoznavanja drugih športov, kakor tudi ostalih, sproščujočih, razvedrilnih aktivnosti.

Namen Poletne nogometne šole, torej ni samo v nogometnem treningu, ampak spoznavanju ostalih manj poznanih športov, ustvarjanja na raznih delavnicah, želimo, da je pnš teden poln smeha, igre, zabave dobre volje, kjer nam je pa vedno na prvem mestu varnost otrok.

Tabor ABC ŠPORTA je pa namenjen malce mlajšim otrokom, kjer skozi igro in na otroku zabaven način razvijamo motorične sposobnosti ter približamo šport-gibanje otroku do take mere, da se bo tudi kasneje sam in zavestno in rad ukvarjal s športom.

 

TABOR ABC ŠPORTA-VODNE ANIMACIJE, TERME 3000

Glavni namen tabora ABC ŠPORTA-VODNE ANIMACIJE, je skozi igro in na zabaven način razvijati gibalne sposobnosti, prav tako želimo s pomočjo iger v vodi otroku pomagati pri morebitnem premagovanju straha pred vodo oz. plavalno bolj sposobnim le te sposobnosti še bolj razvijati.  V sklopu tabora je tudi 10 urni plavalni tečaj. Tabor bodo vodili strokovno in pedagoško usposobljeni diplomanti oz. absolventi fakultete za šport.

INTENZIVNI PLAVALNI TEČAJI, terme 3000

Otroci neplavalci, pol plavalci in plavalci se bodo skozi 15 urni plavalni tečaj spoznali z nekaterimi zakonitostmi vode in plavalnimi tehnikami.

Vadba je prilagojena njihovemu predznanju. Plavanje po naših učnih metodah temelji na igri in dobrem počutju v in ob vodi.. Vsakemu otroku se poizkušamo kar  se da najbolj posvetiti. Plavanje s takim načinom učenja poteka hitreje, predvsem pa lahko zagotovimo kar največjo kvaliteto in varnost pri delu, ki vseskozi temelji na različnih igrah v in ob vodi.

 

NOVO: nogometni KAMP PRE SEASON (dvorec Rakičan)

Za otroke od 8 do 12 leta starosti.

Za nogometne navdušence, organiziramo nogometni tabor, kjer bodo otroci spali kot kralji in trenirali kot gladiatorji.  24 ur nogometa na kampu PRE SEASON obljubljamo vadečim, kamp se bo namreč odvijal v bližini Murske Sobote v gradu Rakičan, kjer imamo na razpolago optimalne pogoje treniranja in predvsem mir, ki je še kako potreben za razvoj vseh potencialov otroka. Za zabavo pa bomo med drugim poskrbeli z obiskom največjega vodnega parka v vzhodni Sloveniji v Termah 3000. Nudimo tudi možnost dnevnega obiska kampa od 8.00 do 18.30.

Za strokovno in pedagoško vodenje bo poskrbljeno na najvišji ravni. Treninge bodo vodili trenerji z nogometa PRO in A, z večletnim treniranjem nogometa v klubih in nabiranjem dodatnega znanja v različnih nogometnih AKADEMIJAH (Dinamo, Ferenc Puškaš, Salzburg, Graz,…).

6 dnevni tabor je namenjen vsem, ki imajo radi nogomet, ki želijo izboljšati svoje tehnično in taktično znanje ter napredovati v vseh življenjskih pogledih ob strokovni pomoči nogometnih trenerjev in pedagoških delavcev usposobljenih za delo z otroci.

Termini, cenik in ostale informacije posameznih taborov, kampov so  objavljeni na spletni strani.

 

Več informacij pod temo POLETNI TABORI.

POHITITE S PRIJAVO. Število prostih mest je omejeno.